En rensning för kroppen och en lisa för själen

 21 Dagars Detox 

Du kommer att känna dig lättare och kursen kommer att ge dig en boost som kommer att få dig mer energisk och glädjefylld. 

I kursen kommer det varvas recept för frukost, lunch och middag. 

I kursen ingår recept till tio frukostar som går att varva, likaså tio luncher och tio middagar. Meditationer och pod och en video för kroppen. Efter 21 dagar ingår även en fortsättning på detoxen som fokuserar enbart på rawfood som går djupare. 

Du kommer att börja första veckan med att cleansa allt som behöver komma ut med utrensande smoothies, värmande soppor och smakrika teér.

Vecka två kommer du att arbeta med att cleara det som fortfarande inte släppt och det gäller både emotionella saker genom och detoxande mat. När vi detoxar kroppen kommer det ofta upp emotionella saker som ligger lagrat i fettdepåer och bindväv.

Sista veckan kommer att ägnas åt att recharge för att få en ny start in i ett hälsosammare tänk som du kan fortsätta med efter dessa 21 dagar.Course Curriculum

  1. Podd för kroppen

  1. Kärlek till kroppen

  1. Baschakrat

  1. Meditation för helande mat

  1. 1. Introduktion

  2. 2. Varmt välkommen

  3. 3. Detox veckorna

  4. 5. Frukost

  5. 6. Luncher

  6. 7. Middagar

  7. 8. Vitaminer & Mineraler

  8. 9. Fredagsmys

  9. 10. Detox frågor vecka 1

  10. 11. Detox frågor vecka 2

  11. 12. Detox frågor vecka 3

  12. 13. Egen nötmjölk

  13. 14. Sallad att ta med

  14. 16. Inköpslista till detox

  15. 15. Fortsättning detox

About this course

 • 1 111,00 kr
 • 19 lektioner
 • 0 timmar videoinnehåll

About the instructor

Instruktör Christina Grossi

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen? Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

What others have been saying about this course:

Use your Call To Action description to encourage students to sign up for your course

You may also be interested in...