Familjekarma


Undrar du var ifrån dina känslor och mönster kommer ifrån?

Denna kurs är gjord för att hjälpa dig förstå dina värderingar, dina ord, dina tankar, känslor och mönster och agerande du har nu och som du kanske vill ändra på för det kanske inte är dina egna skuggor det handlar om utan kan var en släkt karma. Exempelvis om dina barn bråkar sinsemellan kan det komma från dina förfäder som gjorde likadant.

Jag kommer att hjälpa dig med meditationer, regressioner, övningar för att få fram skuggjagen, och även att lyfta fram hela din familj i ljuset för att se mönster och karman.

Du kommer också få lära dig ritualer och hur det kan påverka kropp och själ. 

Viktigt att få egen space

Under hela kursen är det viktigt att du gör arbetet själv och även under ritualerna som kräver lite mer energi än bön och meditation. 

För att få en förståelseför för att detta kommer att ske energimässigt i din kropp och även själsligen kommer du att behöva space och att vara själv. Även att inte delge familjen vad du gör under de här veckorna eftersom du behöver tid för processen.   

En ritual kan upplevas fysiskt

När du gör din ritual, så kan det vara bra att veta om att kroppen kan reagera på olika sätt: 

·        Skakningar

·        Rysningar

·        Vibrerande

·        Gråt 

·        Kroppen kan göra ljud 

·        Andningen kan ändras

·        Du kan få en känsla av utomkroppsliga upplevelser

·        Att du går in i trans

·        Du kanske får syner

·        Hör meddelanden

·        Känna energier som rör sig i kroppen 

·        Chakran som öppnas 

·        Kundaliniresningar

Denna energi i kroppen kan vara mycket mer än du är van vid i ditt dagliga liv. När du jobbar med det gudomliga är detta väldigt vanligt och för dig som inte är van är det helt nödvändigt. 

 Om du dansar, yogar, mediterar, gör andligt arbete och ber så kan du vara van och känna igen den energin. 

Kursen är på 5 veckor där du har följande teman:

Vecka 1; Karmalagen med en ledd meditation för att nå dina skuggjag/delpersonligheter. Du får lära dig allt om individuell karma, släktkarma och gruppkarma. Kristallbarnen som föddes under 2000-talet är utan karma. 

Vecka 2; Släppa taget om familjekarma med en ledd regression där du kan gå tillbaka till ett tidigare liv med dina familj.

Vecka 3; Kartläggning av karma i familjerelationer. 

Vecka 4; Familjehealing med en guidad meditation.

Vecka 5; Ritualer


Kursens innehåll

 • 1

  Vecka 1; Karmalagen

  • Karmalagen

  • Bussen

 • 2

  Vecka 2; Släppa taget om familjekarma

  • Vecka 2

  • 05. Möt ett tidigare liv (Regression)

 • 3

  Vecka 3; Karmisk kartläggning

  • Vecka 3 Karmisk kartläggning

 • 4

  Vecka 4; Helande av Familjekarma

  • Försoningsbrevet

  • Helande av Familjekarma

  • Helande Familjekarma

 • 5

  Vecka 5; Ritualer

  • Vecka 5; Ritual för att släppa

 • 6

  Hur du kan tjäna extrapengar genom att promota Christina´s olika kurser

  • Ansök här

  • En förklarande video

Din instruktör

Instruktör

Christina Grossi

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen? Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

Vad andra har att säga om kursen:

5 Omdömen

En vägled utrensning på alla plan .

leila lindoff

Denna kurs hjälpte mig hitta enkelheten i att släppa. Nu kan jag lättsamt och positivt blicka framåt i kärlek och tacksamhet . Tack Christina ❤

Denna kurs hjälpte mig hitta enkelheten i att släppa. Nu kan jag lättsamt och positivt blicka framåt i kärlek och tacksamhet . Tack Christina ❤

Läs mindre
5 Omdömen

Karmiska relationer

solveig olausson

Jag vill tacka för att jag får tillfället att gå denna underbara kurs. Jag har svårt att visualisera. Det har jag alltid haft. Därför går det långsammare för...

Läs mer

Jag vill tacka för att jag får tillfället att gå denna underbara kurs. Jag har svårt att visualisera. Det har jag alltid haft. Därför går det långsammare för mig. Men jag har skrivit ut och sparat. Vet att jag kommer att prova många gånger dessa meditationer. Vill säga att du har en Underbar röst att lyssna till. Ett mycket fint upplägg på kursen. Jag är så tacksam för denna chans. Namaste <3

Läs mindre

Här nedan hittar du några av mina mest populära kurser som jag verkligen tror att du skulle gilla...

 • 1 111,00 kr

  1 111,00 krA Course In Miracles

  Buy Now
 • 1 111,00 kr

  1 111,00 krDitt Inre Barn

  Buy Now
 • 1 111,00 kr

  1 111,00 krMeditationskurs online 21 dagar

  Buy Now