8-veckors kurs i Överflöd med ACIM

Kursen handlar om helandet och transformationen kring gamla programmeringar så att vi kan se vår egen väg mot finansiellt överflöd, generositet, samt medvetenhet om framgång. 

Tyvärr har många av oss levt våra förfäders liv trots vår bästa ansträngning att inte fortsätta med det. Du får nu fantastiska verktyg för att få ett nytt förhållningssätt till pengar. 

Du kommer märka att du blir mindre impulsiv kring pengar.- 

Du kommer ha färre behov för att vara lycklig.- 

Du kommer bli lugnare i finansiella situationer som tidigare var stressfyllda.- 

Du kommer tjäna mer pengar och spara mer pengar.- 

Du kommer ta bättre beslut kring investeringar.

Du kommer märka hur ditt sinne börjar spela upp nya bekräftande tankar istället för de gamla, begränsande, nedärvda tankarna.

Kursinnehåll

  1. 01. Välkomna

  2. Lektion 1

  3. Dina tre viktiga frågor innan

  1. Lektion 2

  2. 02. Meditation för Barndomen

  1. 02. Sexualchakrat

  2. Lektion 3

  1. Lektion 4

  2. 04. 4 År

  1. Lektion 5

  2. Avsnitt 20 - Pengarnas frekvens

  1. Lektion 6

  2. 06. Ditt Kraftfulla Jag

About this course

 • 1 111,00 kr
 • 17 lektioner
 • 0 timmar videoinnehåll

Om Instruktören

Instruktör Christina Grossi

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen? Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

FÖR ATT SKAPA FÖRÄNDRING KRÄVS FÖRÄNDRING

Jag tror att du även skulle kunna vara intresserad av...

 • 2 200,00 kr

  A Course In Miracles 2.0

  Buy Now