Möt din heliga relation

 Under 21 dagar får du övningar för att hitta sann kärlek och få in den i ditt liv. Övningarna du kommer att arbeta med är affirmationer, Feng Shui, symboler, rening, shamanska tekniker, skrivövningar, intention och manifestering. 

Du kommer att kunna släppa gamla rädslor för att träffa en partner. Skaka av dig all besvikelse du har sedan tidigare relationer. Plocka bort hinder för att kunna möta din tvillingsjäl intimt. Gå från att vara själv till att möta kärlek även utanför dig. Dra till dig evig kärlek. 

 Du får varje dag en ny lektion, affirmation och skrivövning och en praktisk övning. Du behåller alla övningar och kan lätt ladda ner allt till din dator eller mobil. Skulle du missa en dag så kan du när som helst gå tillbaka och göra övningen. Du har kursen så länge du önskar på ditt konto. 

Sat Nam Christina


About the instructor

Instruktör Christina Grossi

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen? Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.

Vad andra har att säga om den här kursen

You may also be interested in...