Uppstigningskit för avancerade

stjärnfrön, ljusarbetare, prästinnor, präster från Lemurien & Atlantis

Kursen startar 29 augusti 2021

  1. Tider för möten

  1. DNA aktivering

  2. 01. Förberedelser för Aktiveringen

  3. 02. DNA-aktivering

  4. 03. Efter Aktiveringen

  1. 1. Gudomlig maskulin feminin energi

  2. 2. 12 steg till upvaknande

  3. 3. Indigo & Kristallbarn

  4. 4. Guider, mästare, änglar

  5. 5. De fem kropparna

  6. 6. Balansera din egen ljussköld

  7. 7. Ditt högre jag – egot

  8. 7. Ditt högre jag och egot - meditation

  9. 8. Muskeltestning övning

  10. 9. Pranayama

  11. 10. Akasha biblioteket

  12. Akasha biblioteket - meditation

  13. 11. Chakrasystemet över världen

  14. 12. Ljuskroppen med sin existens

About this course

 • 6 600,00 kr
 • 19 lektioner
 • 0 timmar videoinnehåll

Kursen riktar sig till avancerade ljusarbetare och stjärnfrön. 

Du har arbetat en hel del med dig själv, du vet vad som händer i dig känslomässigt. Du förstår också att du hört kallelsen och att du vet att du är här under den mest omvälvande tid någonsin och du förstår det. 

En fullständig förändring av form eller utseende till ett vackrare och andligare tillstånd. Det är vad den här online kursen handlar om. Du kommer helt gå ur dina gamla programmeringar. 

Eftersom många av oss har tagit på oss rollen att vara ljusbärare finns det en speciell öppning i alla. Det finns en öppning som ljuspelaren åstadkommer så att väktarna kan komma ner och fungerar som portvakter för att se hur mycket energi du kan hantera. De hjälper till att reglera din energi så att den lättare kan integreras. 

Det kan kännas som du får för mycket eller att du till och med vill påskynda processen men du får exakt det du ska ha. Hjärtchakrat kommer öppnas så att det känns som du strålar ljus inifrån och ut. Även det andliga hjärtat, Guds mun och tredje ögat kommer att öppnas till sin fulla expansion. Till din hjälp under denna kurs kommer vi använda oss av de Plejadiska kamrarna av ljus. 

Med de nya ljuskoderna och DNA aktiveringarna så kommer du komma ihåg saker som du inte kom ihåg tidigare eftersom tidslinjerna flyter ihop. Det gamla minnet om gamla saker faller bort och blir oviktiga och det kan vara rätt skönt i den här tiden. Det kommer att ske när nervsystemet kommer in i en ny frekvens och själen opererar mer ifrån sitt Akasha biblioteket. Då minns du så mycket mer av vikt. Det är nervsystemet som är nyckeln till att kroppen kan hantera allt ljus. Det är därför vi under lång tid har glömt av saker, vi har ”tappat” minnet men det är endast för att göra plats för tidslinjernas sammansmältning och vårt ursprungsminne från våra tidigare inkarnationer och varför vi egentligen är här. 

Min online kurs sträcker sig över tolv tillfällen under fyra månader, där du får pdfer och information om vad varje tillfälle handlar om. Vi möts även var tredje vecka via zoom för att integrera vår ljuskropp. Vi kommer vid våra möten gå in i en ljuskammare med guidning från Plejadiska Rådet och Sananda och mig. Samtal, sharing & mötas med likasinnade i en privat online grupp. Alla zoom avsnitt spelas in.

Allt kursmaterial kommer att läggas in i god tid före mötena!

Vill du dela upp betalningen på tre månader maila Christina cg@christinagrossi.se
 

Under zoom tillfällena kommer vi att arbeta med:

Ljus- & Kärlekskamrar vid varje tillfälle

Integrering av det gudomliga maskulina och gudomliga feminina inom dig

12 steg till uppvaknande

Ra; Solens barn med ren ande 

 Indigo & kristallbarn

12 mästare & Ärkeänglar

Möte med din inre ljuskrigare

Kristalltemplet & Enhetsmedvetande

Balansera din personliga ljussköld

Återställa re-co-nect nervbanorna

Akasha bibliotekets ljusaktivering

Ljuskroppen med sin existens i 3D – 6D

Möte & integrering med ditt högre jag

De fem kropparna & fem kärlekskamrar

Chakrasystemet över världen & Leylinjer

DNA aktivering

Din andliga ledare

Instruktör Christina Grossi

Jag har ägnat många och långa år åt att lära ut allt om kärlek, healing och hur man lever ett drömliv. Jag har lyssnat till otaliga videoklipp, jag har varit på föreläsningar och gått hos många lärare i transformation och yoga. Jag utbildade mig inom healing och andlighet. Jag tog en magisterexamen i psykologi och analyserade och introspekterade mig själv. Jag funderade mycket på vad jag ville ge världen. Vilken var MIN unika talang, som jag kunde dela med världen? Efter ett tag förstod jag. Allt funderande ledde fram till en enda sak. Alla kurser och diplom hjälpte mig fram till en insikt. Insikten att med min intuition förstå precis vad jag skulle bli. Det jag skulle bli var mitt Sanna Jag. Vad världen behöver är att vi kommer till vår kärna och blir medvetna. Världen behöver fler hela och kärleksfulla människor. Jag har förstått att mitt kall alltid har varit att hjälpa andra och framförallt mig själv.